Hej på er!

Tack för ett väldigt trevligt föräldramöte, så roligt att träffa er alla. Lite anteckningar ifrån föräldramötet kommer att läggas upp här på hemsidan. Vi har haft lite pratigt under veckan, så tar gärna ett prat hemma om att alla måste bidra till att vi har arbetsro.

Läsläxa

Idag fick eleverna hem ett läsprotokoll. i årskurs 4 vill vi att barnen läser 30 min/vecka och att både ditt barn och du som förälder lämnar en kommentar om hur läxan har gått under den gångna veckan. Låt gärna ditt barn läsa högt och ställ gärna frågor till texten. Läsläxan kommer att vara ifrån fredag till fredag, protokollet ska alltså in nästa gång fredagen 15/9.

Skolfoto

Skolfotograferingen kommer att äga rum tisdagen den 12/9.

Utvecklingssamtal

Vi har i åk 4 bestämt att eleverna själva ska hålla i sina utvecklingssamtal. Vi som mentorer kommer att ansvara för samtalen, men tanken är att det är ert barn som ska stå i centrum och att det är du och ditt barn som ska föra ett samtal om skolsituationen. Vi har idag satt igång och börjat arbeta med utvärderingar, samt att öva inför själva samtalen. Vi tror det här kommer bli jättebra och jag har sagt till barnen att vi får hjälpa varandra, då det är även min första gång. Ni som inte har bokat samtal, gör gärna det så fort som möjligt. Jag skickade ut länken per mail förra fredagen. Vi möts i kapprummet till klassrummen när det är dags för samtal.

Ny elev

På tisdag hälsar vi Marwa välkommen till 4B.

Trevlig helg!

Hälsningar

Jossan


Prenumerera på nya blogginlägg