Hej alla föräldrar!

Den här veckan har det varit full fart, barnen och vi börjar bli varma i kläderna. Idag är det dock väldigt trötta barn som lämnar skolan. I svenska så jobbar vi med ett läsprojekt som heter ”Hemliga boken” och har även börjat arbeta med återberättande texter. I NO så är det Sveriges skogar som gäller; barrträd, lövträd osv. I SO har vi precis inlett ett arbete om vikingatiden. I matematik repeterar vi en del begrepp och har börjat bekanta oss med vårt läromedel.

Föräldramöte

Vi påminner om föräldramötet nu på tisdag 5/9 kl 18.00 i 4A:s klassrum.

Läsläxa

Vi kommer börja med läsläxa v.37. Vi kommer inte att ha någon bestämd bok som barnen skall läsa ur, utan läsläxan kommer ske i valfri skönlitterär bok. Vi kommer att skicka hem ett protokoll som ni föräldrar ska skriva under varje gång ert barn har läst. Det vore väldigt bra om ert barn i samråd med er ordnade en bok under nästa vecka, antingen om ni har någon hemma eller om barnet vill låna en bok på biblioteket och sen ta hem.

Skolfoto

Skolfotograferingen kommer att äga rum tisdagen den 12/9.

Utvecklingssamtal

Utvecklingssamtalen kommer att äga rum under september månad. Samtalen kommer att ske under dagtid. Jag kommer idag att skicka ut en länk där ni kan gå in och boka samtalstider.

Idrott

Vi vill hälsa ifrån vår idrottslärare Joy att idrotten kommer att vara utomhus i alla väder till och med vecka 41. Vid närmre frågor kontakta Joy på: christianjoy.dajotoy@norrtalje.se

Hemsida

Vi har nu startat upp vår hemsida: http://gd13b.se/

Där kommer vi i fortsättningen lägga ut våra veckobrev samt annan information. Vi kommer att visa sidan på föräldramötet med skulle vilja att ni föräldrar innan dess går in och tittar på sidan.

Trevlig helg!

Hälsningar

Josephine


Prenumerera på nya blogginlägg