Hej och välkomna tillbaka till en ny termin!

Vad roligt det var att träffas igen! Den här veckan har mest bestått av att uppdatera oss om var vi lämnade när vi gick på jullov. I SO har vi tittat på ”Lilla Aktuellts årskrönika” och sammanfattat nyhetsåret 2017. Vi har även uppdaterat oss om våra klassregler. I NO har vi avslutat kapitlet om ”Värme, kyla och väder”. Nästa vecka kommer vi påbörja kapitlet om ”Naturen på vintern”. Vi har även anmält oss till ”Schackfyran” som kommer gå av stapeln på Sportcentrum i april. Schackspelare ifrån den lokala schackklubben kommer att komma ut till oss och lära ut grunderna i schack.

Anna delade idag ut kunskapskontrollerna i matematik som gjordes innan jul. Barnen fick hem dem för att ni föräldrar ska få chansen att titta på dem. Viktigt är att de kommer tillbaka i nästa vecka. För att nå målen på kunskapskontrollen behövde man uppnå minst 14 poäng samt att man har fått poäng inom samtliga förmågor.

Bad

På tisdag 16/1 är det dags för simning för killarna. Vi samlas 8.00 framför skolan. Vi är tillbaka lagom till lunch. Vi behöver veta senast måndag eftermiddag ifall ert barn vill möta oss vid badhuset. Då är det 8.45 som gäller vid badhusets entré. Vanlig skoldag för flickorna.

Nya sluttider

Som vi tidigare skickade ut mail om så har vi nya sluttider from denna vecka.

Ny sluttid är 14.00. På måndagar gäller den gamla sluttiden, 14.30. För de barn som går på fritids efter skolan, så kommer fritids därmed att ha öppet från klockan 14.00 tisdag-fredag.

Kom ihåg v.3:

Måndag: Idrott.

Tisdag: Bad för killarna.

Onsdag:

Torsdag: Idrott.

Fredag:

Trevlig helg!

Hälsningar Jossan


Prenumerera på nya blogginlägg